Friday, Nov 24th

Last update:08:31:50 PM GMT

You are here:

Пријателски натпревари

E-mail Print PDF

Контролни натпревариКонтролни натпревариЕкипите ги започнаа подготовките за продолжението од сезоната. Скоро сите се во фаза на одигрување на контролни натпревари, некои се подготвуваат во нашите туристички места, некои во странство, а некои на своите стадиони ги реализираат подготовките. Еве комплетен преглед на досега одиграните контролни натпревари на нашите екипи:

06.01.2010 - Малага (шпа) - Ленс (фра) – Пелистер 4-0
10.01.2010 - Малага (шпа) - НАК Бреда (хол) – Пелистер 5-2
10.01.2010 - Подмочани - Подмочани – Преспа 2-2
12.01.2010 - Малага (шпа) - НЕЦ Најмеген (хол) – Пелистер 8-0
15.01.2010 - Малага (шпа) - Грасхоперс (шва) – Пелистер 5-2
17.01.2010 - Кадиз (шпа) - Борусија Дортмунд (аматери) (гер) – Пелистер 5-3
18.01.2010
- Малага (шпа) - Базел (шва) – Пелистер5-1
20.01.2010 - Струмица - Беласица – Металург 0-2
22.01.2010
- Богданци - Вардарски – Беласица 2-4
23.01.2010
- Негорски бањи - Хоризонт Турново – Славија Сараево (бих) 2-6
23.01.2010
- Нов Дојран – Вардар – Србија У-17 1-1
24.01.2010 - Охрид - Напредок – Скендербег Корча (алб) 0-1
25.01.2010
- Миравци - Миравци – Металург 0-0
25.01.2010
- Нов Дојран - Вардарски – Вардар 0-5
26.01.2010
- Скопје - Македонија ЃП – Цементарница 1-0
27.01.2010
- Струмица - Беласица – Хоризонт Турново 0-2
27.01.2010
- Кочани - Осогово – Силекс 0-5
27.01.2010
- Нов Дојран - Вардар – Србија У-17 0-1
27.01.2010
- Охрид - Шкендија – Билис Балш (алб) 1-1
28.01.2010
- Миравци - Миравци – Славија Сараево (бих) 2-4
30.01.2010
- Брвеница - Тетекс – Дрита 2-3
31.01.2010
- Оризари - Осогово – Брегалница Штип 1-3
31.01.2010
- Куманово - Милано – Шкендија1-2
02.02.2010
- Скопје - Македонија ЃП – Вардар 2-1
03.02.2010
- Охрид - Металург – Силекс 1-1
03.02.2010
- Куманово - Милано – Тетекс1-3
03.02.2010
- Оризари - Осогово – Каменица Саса 4-1
03.02.2010 - Нов Дојран - Шкендија – БСК Борча (срб) 2-2

Addthis

blog comments powered by Disqus