Friday, Nov 24th

Last update:08:31:50 PM GMT

You are here:

Преглед на пријателски натпревари

E-mail Print PDF
Македонските прволигаши и второлигаши финишираа со подготовките за продолжението од сезоната, а со тоа и со одигрувањето на контролни натпревари.

04.02.2010 - Горно Лисиче - Горно Лисиче – Вардар 1-2
04.02.2010
- Новаци - Новаци – Победа 0-2
04.02.2010
- Скопје - Локомотива – Маџари Солидарност 2-3
04.02.2010
- Илинден - Илинден – Цементарница 1-4
05.02.2010
- Охрид - Напредок – Силекс0-0
05.02.2010
- Сенокос - Дрита – Скопје0-1
05.02.2010
- Макарска (хрв) - Звијезда Градачец (бих) – Работнички 1-3
05.02.2010 - Марино - Кадино – Цементарница 1-4
06.02.2010
- Логоварди - Баир Битола – 11 Октомври 1-2
06.02.2010
- Нов Дојран - Шкендија – Млади Радник (срб) 0-2
06.02.2010
- Нов Дојран - Тиквеш – Брегалница Штип 1-4
06.02.2010
- Скопје - Локомотива – Цементарница2-0
06.02.2010 - Удово - Миравци – Вардарски 3-1
06.02.2010 - Долно Лисиче - Вардар – Скопје1-1
06.02.2010
- Новаци - Новаци – Пелистер1-2
07.02.2010
- Охрид - Металург – Инџија (срб) 2-0
07.02.2010
- Охрид - Тетекс – Смедерево (срб) 0-1
07.02.2010
- Штип - Астибо – Осогово1-1
07.02.2010 - Негорски бањи - Славија Скопје – Хиси (кос) 0-5
08.02.2010
- Охрид – Силекс – Пролетер Нови Сад (срб) 0-0
08.02.2010
- Охрид - Тетекс – Дачија Миовени (ром) 0-2
08.02.2010
- Богданци – Вардарски – Шкендија 2-2
08.02.2010
- Охрид - Караорман – Сељак Михајловац (срб) 0-6
09.02.2010
- Валандово - Хоризонт Турново – Шкендија 0-3
09.02.2010
- Охрид – Охрид – Дачија Миовени (ром)1-2
09.02.2010
- Скопје - Македонија ЃП – Слога Југомагнат 2-0
09.02.2010
- Макарска (хрв) - Змај Макарска (хрв) – Работнички 2-1
09.02.2010
- Макарска (хрв) - Широки Бријег (бих) – Работнички 0-0
09.02.2010
- Негорски Бањи - Пелистер – Хиси (кос) 0-1
09.02.2010
- Кичево – Напредок – Победа 2-0
09.02.2010
- Скопје – Локомотива – Скопје 0-1
10.02.2010
- Охрид - Ренова – Дачија Миовени (ром)1-4
10.02.2010
- Возарци – Тиквеш – 11 Октомври 0-0
10.02.2010
- Нов Дојран - Брегалница Штип – БСК Борча (срб) 0-0
10.02.2010
- Охрид -Победа – Пролетер Нови Сад (срб) 1-3
12.02.2010 - Охрид - Охрид – Металург 1-3
13.02.2010 - Новаци - Новаци – Тиквеш 3-1
13.02.2010 - Макарска (хрв) - Работнички – Рудар Какањ (бих) 1-0
13.02.2010 - Оризари - Осогово – Беласица 3-0
13.02.2010 - Охрид - Охрид Лоте – Влазними Струга 2-2
13.02.2010 - Миравци - Миравци – Хиси (кос) 1-0
13.02.2010 - Богданци - Вардарски – 11 Октомври 1-0
14.02.2010 - Гевгелија - Кожуф – Хиси (кос) 2-2
15.02.2010 - Макарска (хрв) - Травник (бих) – Работнички 0-1
16.02.2010 – Скопје – Локомотива – Славија Скопје
6-1
16.02.2010 - Макарска (хрв) - Мосор (хрв) – Работнички
0-0
16.02.2010 - Шупли Камен - Милано – Скопје
0-0
16.02.2010
- Скопје – Македонија ЃП – Смедерево (срб) 0-1
16.02.2010
- Горно Лисиче - Горно Лисиче – Дрита 3-3
17.02.2010
– Марена - Тиквеш – Тетекс 2-3
17.02.2010 - Скопје - Вардар – Напредок
1-0
17.02.2010 - Неготино - Брегалница Штип – 11 Октомври
1-1
17.02.2010 - Македонска Каменица - Каменица Саса – Осогово
0-1
17.02.2010 - Долно Лисиче - Цементарница – Сан Сити Сопиште 7-2
17. 02.2010
- Куклиш - Тиверија – Беласица 3-1
17.02.2010 - Нов Дојран -Миравци – Колубара (срб) 0-0 прекината.
18.02.2010
- Долно Лисиче – Цементарница – Тетекс 2-1
18.02.2010 - Мрзенци - Хоризонт Турново – Урошевац (кос)
3-2
18.02.2010 - Шупли Камен - Милано – Ринија Чајле
2-1
19.02.2010 – Марино – Марино – Вардар 0-2
19.02.2010 - Шупли Камен - Милано – Брегалница Штип
0-1
20.02.2010 - Скопје - Работнички – Тетекс
2-1
20.02.2010 - Шупли Камен - Милано – Дрита
0-2
20.02.2010 - Куклиш - Беласица – Тиверија
2-0
20.02.2010 - Скопје - Македонија ЃП – Вардар
5-0
20.02.2010 - Кавадарци - Тиквеш – Силекс
0-1 - Турнир “Вуко Каров“ –
20.02.2010 - Кавадарци - Ренова – Пирин Г. Д. (буг)
1-1; 7-6 пен. - Турнир “Вуко Каров“ –
21.02.2010 - Скопје - Локомотива – Металург
0-3
21.02.2010 - Јегуновце - Тетекс – Динамо Врање (срб)
1-1
21.02.2010 - Гевгелија - Кожуф – Миравци
2-2
21.02.2010 - Куманово - Милано – Хоризонт Турново
3-1
21.02.2010 - Кавадарци - Тиквеш – Пирин Гоце Делчев (буг)
1-0- Турнир “Вуко Каров“ -
21.02.2010 - Кавадарци - Силекс – Ренова
0-0; 7-6 пен.- Турнир “Вуко Каров“ -
21.02.2010 - Нов Дојран – Дојранско Езеро – Урошевац (кос) 1-1
21.02.2010 – Скопје – Работнички – Шкендија 0-1
21.02.2010 – Сенокос – Дрита – КЕК Обилиќ (кос) 1-1
21.02.2010 - Нов Дојран – Брегалница Штип – Србија У-19 1-2
21.02.2010 - Демир Хисар – Вардино – Влазрими Кичево 0-3
21.02.2010 – Скопје – Цементарница – Нова Колонија 3-0
24.02.2010 – Муртино – Младост Муртино – Тиверија 0-1

Addthis

blog comments powered by Disqus