Wednesday, Nov 22nd

Last update:11:27:43 PM GMT

You are here:

Русија не го прифати барањето на ФФМ

E-mail Print PDF

altaltРуската фудбалска федерација не го прифати барањето на ФФМ за одложување на натпреварот помеѓу националните состави.

Фудбалската федерација на Русија денеска писмено ја извести фудбалската федерација на Македонија дека не може да го прифати барањето на ФФМ за одложување на натпреварот помеѓу Македонија и Русија закажан за октомври оваа година. Македонија бараше овој натпревар да се одигра во ноември поради работите на Филип Втори Арената, но Русија не се согласи. Затоа, распоредот за наредните квалификации останува непроменет.

Addthis

blog comments powered by Disqus