Monday, Dec 18th

Last update:07:39:10 PM GMT

You are here:

Search

Search Keyword александар митрески Total: 3 results found.

Search Again

Search Result

 1. Aleksandar Mitreski

  Category: Players/National team players

  Original name: Александар Митрески Passport version: Aleksandar Mitreski IPA: ˈalɛksandar ˈmitrɛski Club shirt name: Mitreski Position: defensive midfielder / central defender Born on 05.08.1980 ... Tuesday, 12 January 2010
 2. А. Митрески „избркан“ од Сион

  Category: Вести/Вести & Инфо

  Александар Митрески доби раскин на договорот со Сион. Александар Митрески денеска доби раскин на неговиот договор со фудбалскиот клуб Сион од Швајцарија. Повремениот македонски репрезентативец кој ... Friday, 02 April 2010
 3. Тодоровски ново име во репрезентацијата

  Category: Вести/Репрезентации и ФФМ

  ... 25-годишниот Александар Тодоровски. Според селекторот Јонуз, овој натпревар е добра прилика на нашата репрезентација да пред публиката во Скопје, одигра еден добар контролен натпревар со противник ... Monday, 22 February 2010

Search Again

Search Parameters

Search Only: