Monday, Dec 18th

Last update:07:39:10 PM GMT

You are here:

Search

Search Keyword влатко грозданоски Total: 2 results found.

Search Again

Search Result

  1. Vlatko Grozdanoski

    Category: Players/National team players

    Original name: Влатко Грозданоски Passport version: Vlatko Grozdanoski IPA: ˈvlatkɔ ˈgrɔzdanɔski Club shirt name: Grozdanoski Position: attacking midfielder / left midfielder / right midfielder ... Tuesday, 12 January 2010
  2. Грозданоски потпиша за АЕЛ Лимасол

    Category: Вести/Вести & Инфо

    Македонскиот репрезентативец се враќа на Кипар. Во следните 18 месеци ќе го носи дресот со број 77 на АЕЛ од Лимасол. По две години поминати во Војводина од Нови Сад, Влатко Грозданоски се врати на ... Tuesday, 12 January 2010

Search Again

Search Parameters

Search Only: