Monday, Dec 18th

Last update:07:39:10 PM GMT

You are here:

Search

Search Keyword горан ставревски Total: 3 results found.

Search Again

Search Result

 1. Goran Stavrevski

  Category: Players/National team players

  Original name: Горан Ставревски Passport version: Goran Stavrevski IPA: ˈɡɔran ˈstavrɛfski Position: central defender Born on 02.01.1974 in Bitola, Macedonia Club: FK Poeshevo, Macedonia  ... Monday, 04 June 2012
 2. Македонија - Канада 3:0

  Category: Вести/Репрезентации и ФФМ

  ... со националниот состав на Канада. По 11 години од првиот меч против Канада, Македонија успеа да се одмазди за тогашниот 1-0 пораз и славеше со 3-0. Македонскиот одбранбен играч, ветеранот Горан Ставревски ... Saturday, 14 November 2009
 3. Со Канада во Струмица

  Category: Вести/Репрезентации и ФФМ

  ... местото каде што ќе се сретнат Македонија и Канада во пријателски натпревар на 14 ноември. В.Д. генералниот секретар Игор Климпер соопшти дека на овој натпревар ветеранот Горан Ставревски ќе се прости ... Sunday, 25 October 2009

Search Again

Search Parameters

Search Only: