Tuesday, Dec 12th

Last update:12:28:57 AM GMT

You are here:

Search

Search Keyword един нурединоски Total: 4 results found.

Search Again

Search Result

 1. Edin Nuredinoski

  Category: Players/National team players

  Original name: Един Нурединоски Passport version: Edin Nuredinoski IPA: ˈɛdin ˈnurɛdinɔski Nickname: Edo Club shirt name: Nuredinoski Position: goalkeeper Born on 21.04.1982 in Skopje, Macedonia ... Monday, 01 March 2010
 2. Македонија-Катар - оценки на играчи

  Category: Вести/Репрезентации и ФФМ

  ... Не се плашеше да шутира, проигруваше, а и одлично ги стопишре нападите на Катар уште на средината од теренот. Бесарт Ибраими - 6 (90') Овој играч дефинитивно има потенцијал, но овој потенцијал ... Monday, 12 October 2009
 3. Македонија - Катар 2:1

  Category: Вести/Репрезентации и ФФМ

  ... деби во македонскиот дрес. Изоставен е од клупата за резервни играчи, најверојатно поради проблеми со патната исправа. Клупата е составена од Нурединоски, Мојсов, Седлоски, Алими, Савиќ, Р. Попов и Ивановски. ... Sunday, 11 October 2009
 4. Три нови имиња против Катар

  Category: Вести/Репрезентации и ФФМ

  ... време не бил на овој список (Роберт Попов). Голмани: Пачовски Томе - Жерминал Беершот / Белгија Нурединоски Един - Етникос Ахнас / Кипар Одбрана: Седлоски Гоце - Матерсбург / Австрија Митрески Игор - ... Thursday, 01 October 2009

Search Again

Search Parameters

Search Only: