Friday, Dec 15th

Last update:07:37:18 PM GMT

You are here:

Search

Search Keyword николче новески Total: 6 results found.

Search Again

Search Result

 1. Nikolche Noveski

  Category: Players/National team players

  Original name: Николче Новески Passport version: Nikolche Noveski Alternative version: Nikolce Noveski IPA: ˈnikɔltʃɛ ˈnɔvɛski Club shirt name: Noveski Position: central defender Born on 28.04.1979 ... Tuesday, 12 January 2010
 2. Тодоровски ново име во репрезентацијата

  Category: Вести/Репрезентации и ФФМ

  ... / Бугарија Лазаревски Владе - Ријека / Хрватска Новески Николче - Маинц 05 / Германија Грнчаров Бобан - АПОЕЛ / Кипар Попов Горан - Хееренвеен / Холандија Тодоровски Александар - Рад / Србија ... Monday, 22 February 2010
 3. ФК Пелистер и во Бугарија?

  Category: Вести/Вести & Инфо

  ... за докажување во пријателскиот натпревар против Хонвед од Будимпешта. Тони Вељановски е на проба во Словачко, заедно со Илија Несторовски од Победа, Николче Клечкароски од Македонија Ѓ. П. и Менде Степановски ... Tuesday, 12 January 2010
 4. Објавен списокот за пријателските со Канада и Иран

  Category: Вести/Репрезентации и ФФМ

  ... Енерги Котбус (Германија) Лазаревски Владе - Карпати Лвов (Украина) Новески Николче - Мајнц 05 (Германија) Мојсов Даниел - Македонија ЃП Глигоров Глигор - Силекс Попов Горан - Хеeренвеeн ... Thursday, 05 November 2009
 5. Македонија-Катар - оценки на играчи

  Category: Вести/Репрезентации и ФФМ

  ... не би требало да му се припише нему знаејќи дека стрелецот на голот беше оставен сам во шеснаесетникот. Николче Новески - 7 (45') Стандарден во одбраната и не киксираше. На моменти изгледаше побавен ... Monday, 12 October 2009
 6. Три нови имиња против Катар

  Category: Вести/Репрезентации и ФФМ

  ... Енерги Котбус / Германија Лазаревски Владе - Карпати Лвов / Украина Новески Николче - Мајнц 05 / Германија Грнчаров Бобан - АПОЕЛ / Кипар Мојсов Даниел - Македонија ЃП Попов Горан - Хееренвеен ... Thursday, 01 October 2009

Search Again

Search Parameters

Search Only: