Monday, Oct 23rd

Last update:12:22:33 AM GMT

You are here:

Search

Search Keyword Плачковица Total: 17 results found.

Search Again

Search Result

 1. 3. лига - Исток 14. коло

  Category: Вести/Резултати и табели

  ... 14. коло: Тиверија - Брегалница 3-0 Овче Поле - Плачковица 0-4 Василево - Слога Филип II 3-0 сл. (гостите не допатуваа) Младост О. - Младост М. 8-2 Каменица Саса - Астибо 0-0 Мак Млин - Малеш ... Wednesday, 25 November 2009
 2. Plachkovica

  Category: Clubs/2. MFL East

  ...  official Anthem: play Club FK Plachkovica Radovish ФК Плачковица Радовиш Address: Ilindenska bb 2420 Radovish ... Tuesday, 01 September 2009
 3. Викендов на фудбалските терени

  Category: Вести/Вести & Инфо

  ... Младост О. – Каменица Саса, Василево – Мак Млин, Овче Поле – Рудар, Плачковица – Зрновка, Слога Филип II – Осогово, Младост М. – Малеш 1919, Брегалница Д. и Астибо се слободни. 3. лига – Југ 16. ... Thursday, 01 April 2010
 4. 3. лига - Преглед на резултати

  Category: Вести/Резултати и табели

  ... М. 3-0, Зрновка - Слога Филип II 0-2, Рудар - Брегалница Д. 3-0 сл., Мак Млин - Овче Поле 5-1, Каменица Саса - Василево 6-2, Карбинци - Младост О. 3-2, Малеш 1919 и Плачковица беа слободни. Табела: 1. ... Tuesday, 30 March 2010
 5. 3. лига - Преглед

  Category: Вести/Резултати и табели

  ... лиги. 3. лига - Исток Резултати 18. коло: Тиверија - Василево 2-2, Овче Поле - Младост О. 2-4, Брегалница - Карбинци 3-0, Плачковица - Каменица Саса 4-0, Слога Филип II - Мак Млин 4-1, Младост М. ... Tuesday, 23 March 2010
 6. Викендов на фудбалските терени

  Category: Вести/Резултати и табели

  ... Тиверија - Василево, Овче Поле - Младост О., Брегалница Д. - Карбинци, Плачковица - Каменица Саса, Слога Филип II - Мак Млин, Младост М. - Рудар, Астибо - Зрновка, Малеш 1919 - Осогово. 3. лига - Исток; ... Friday, 05 March 2010
 7. 3. лига - Исток: Осогово есенски шампион

  Category: Вести/Резултати и табели

  ... (М. Алаѓозовски), Д. Алаѓозовски (Коцев), Андреев, Тасев, Ристов, С. Јованов. Резултати 17. коло (последно есенско): Осогово - Тиверија 1-0 Плачковица - Карбинци 2-2 Овче Поле - Василево 0-6 Брегалница ... Wednesday, 16 December 2009
 8. 3. лига - Исток 16. коло

  Category: Вести/Резултати и табели

  ... коло Осогово има предност од само еден поен. Резултати 16. коло: Зрновка - Осогово 2-4 Тиверија - Овче Поле 7-0 Младост О. - Плачковица 2-1 Карбинци - Слога Филип II 2-2 Каменица Саса ... Monday, 07 December 2009
 9. 3. лига - Исток 15. коло

  Category: Вести/Резултати и табели

  ... - Рудар 1-3 Астибо - Мак Млин 2-2 Младост М. - Карбинци 1-4 Слога Филип II - Младост О. 4-2 Плачковица - Василево 0-0 Брегалница - Овче Поле 9-0 Осогово слоб. Каменица Саса слоб. Табела: ... Monday, 30 November 2009
 10. 3. лига - Исток; 13. коло

  Category: Вести/Резултати и табели

  ... гостите без објаснување го напуштиле стадионот) Плачковица - Брегалница 3-1 Тиверија слоб. Младост О. слоб. Заостанат натпревар од 12. коло: Тиверија - Плачковица 6-1 Табела: 1. ... Wednesday, 18 November 2009
 11. Викендов на фудбалските терени (14/15.11.2009)

  Category: Вести/Резултати и табели

  ... Малеш 1919 - Каменица Саса, Астибо - Карбинци, Младост М. - Василево, Слога Филип II - Овче Поле, Плачковица - Брегалница Д., Тиверија слоб., Младост О. слоб. 3. лига - Север група “1“; 11. коло (14/15.11.2009 ... Saturday, 14 November 2009
 12. 3. лига - Исток 12. коло

  Category: Вести/Резултати и табели

  Осогово со победата против Каменица Саса го задржува лидерското место на табелата, а дербито на колото помеѓу Тиверија и Плачковица е одложено поради зафатеност на стадионот Младост во Струмица, поради ... Friday, 13 November 2009
 13. 3. лига - Исток 11. коло

  Category: Вести/Резултати и табели

  ... - Тиверија 0-0 Зрновка - Каменица Саса 2-1 Осогово - Карбинци 6-4 Малеш 1919 - Младост О. 6-2 Астибо - Василево 3-3 Младост М. - Брегалница 3-0 Слога Филип II - Плачковица 2-1 Мак Млин слоб. ... Monday, 09 November 2009
 14. Викендов на фудбалските терени (07/08.11.2009)

  Category: Вести/Резултати и табели

  ... М. - Брегалница Д., Слога Филип II - Плачковица, Мак Млин слоб., Овче Поле слоб. 3. лига - Север група “1“; 10. коло (07/08.11.2009 13:00 часот) Двојки: Треска - Славија, Јустинијан - ССК Младинец, ... Saturday, 07 November 2009
 15. 3. лига - Исток 10. коло

  Category: Вести/Резултати и табели

  Победи на плвопласираните екипи го одбележаа 10. коло од 3. лига - Исток. Резултати 10. коло: Тиверија - Слога Филип II 3-0 Плачковица - Младост М. 8-1 Овче Поле - Астибо 1-4 Василево - Малеш ... Monday, 02 November 2009
 16. Викендов на фудбалските терени (31.10/01.11.2009)

  Category: Вести/Резултати и табели

  ... Тиверија - Слога Филип II, Плачковица - Младост М., Овче Поле - Астибо, Василево - Малеш, Младост О. - Осогово, Карбинци - Зрновка, Мак Млин - Рудар, Брегалница Д. слоб., Каменица Саса слоб. 3. лига ... Saturday, 31 October 2009
 17. 3. лига - Исток 9. коло

  Category: Вести/Резултати и табели

  ... ЦТТ 2008 - Карбинци неодиграно Плачковица слоб. Табела: 1. Тиверија Струмица 8 6 1 1 21 9 12 19 Бараж 2. Рудар Пробиштип 9 5 ... Thursday, 29 October 2009

Search Again

Search Parameters

Search Only: