Tuesday, Dec 12th

Last update:12:28:57 AM GMT

You are here:

Search

Search Keyword славчо георгиевски Total: 4 results found.

Search Again

Search Result

 1. Slavcho Georgievski

  Category: Players/National team players

  Original name: Славчо Георгиевски Passport version: Slavcho Georgievski Alternative version: Slavco Georgievski IPA: ˈslaftʃɔ ˈɡɛɔrɡiɛfski Nickname: Tupan Club shirt name: Georgievski Position: ... Tuesday, 12 January 2010
 2. Македонија ја совлада Црна Гора

  Category: Вести/Репрезентации и ФФМ

  ... Нурединовски со убава интервенција не дозвили израмнување. Во 80та мнута убава долга акција на Македонија, која заврши со убава можност за Славчо Георгиевски по асистенција од Ибраими, голманот Божовиќ ... Thursday, 04 March 2010
 3. Тодоровски ново име во репрезентацијата

  Category: Вести/Репрезентации и ФФМ

  ...  Средина: Алими Арменд - Истра Пула / Хрватска Шумуликоски Величе - Престон Норт Енд / Англија Деспотовски Филип - Ворскла / Украина Георгиевски Славчо - Етникос Акнас / Кипар Напад: Пандев ... Monday, 22 February 2010
 4. Објавен списокот за пријателските со Канада и Иран

  Category: Вести/Репрезентации и ФФМ

  ... (Холандија) Попов Роберт - Оксер (Франција) Среден ред: Деспотовски Филип - Ворскла (Украина) Алими Арменд - Истра Пула (Хрватска) Георгиевски Славчо - Улсан Хјундаи (Јужна Кореја) Шумуликоски Величе - ... Thursday, 05 November 2009

Search Again

Search Parameters

Search Only: