Thursday, Dec 14th

Last update:04:59:27 PM GMT

You are here:

Search

Search Keyword томе пачовски Total: 7 results found.

Search Again

Search Result

 1. Tome Pachovski

  Category: Players/National team players

  Original name: Томе Пачовски Passport version: Tome Pachovski Alternative version: Tome Pacovski IPA: ˈtɔmɛ ˈpatʃɔfski Nickname: Pacha Club shirt name: Pacovski Position: goalkeeper Born ... Tuesday, 12 January 2010
 2. Македонија ја совлада Црна Гора

  Category: Вести/Репрезентации и ФФМ

  ... Наумоски, Пандев шутираше од идеална позиција, голманот Полексиќ го одбрани ударот. Неколку минути подоцна Вукчиниќ се закани, пробив од десната страна, шут кој заврши крај голот на Томе Пачоски. Во ... Thursday, 04 March 2010
 3. Тодоровски ново име во репрезентацијата

  Category: Вести/Репрезентации и ФФМ

  ... се следните играчи: Голмани: Пачовски Томе - Жерминал Беершот / Белгија Нурединовски Един - Етникос Ахнас / Кипар Одбрана: Седлоски Гоце - Матерсбург / Австрија Митрески Игор - ЦСКА Софија ... Monday, 22 February 2010
 4. Објавен списокот за пријателските со Канада и Иран

  Category: Вести/Репрезентации и ФФМ

  ... натпревар против Катар.  Повикани се следните играчи: Голмани: Пачовски Томе - Жерминал Беeршот (Белгија) Наумовски Кристијан - Работнички Одбрана: Седлоски Гоце - Матерсбург (Австрија) Митрески Игор - ... Thursday, 05 November 2009
 5. Македонија-Катар - оценки на играчи

  Category: Вести/Репрезентации и ФФМ

  ... го доби Македонија со 2-1. Сите 18 играчи добија шанса и ќе бидат оценети сите оние кои настапија барем 15 минути.   Томе Пачовски - 7 (одигра 85 минути) Немаше голема работа, а голот кој го прими ... Monday, 12 October 2009
 6. Македонија - Катар 2:1

  Category: Вести/Репрезентации и ФФМ

  ... но како да не ја очекуваше топката од Савиќ која го смена правецот по блок од еден од играчите на Катар. Мирсад Јонуз ја користи и последната измена. Един Нурединоски влегува на местото на Томе Пачовски ... Sunday, 11 October 2009
 7. Три нови имиња против Катар

  Category: Вести/Репрезентации и ФФМ

  ... време не бил на овој список (Роберт Попов). Голмани: Пачовски Томе - Жерминал Беершот / Белгија Нурединоски Един - Етникос Ахнас / Кипар Одбрана: Седлоски Гоце - Матерсбург / Австрија Митрески Игор - ... Thursday, 01 October 2009

Search Again

Search Parameters

Search Only: