2016/17 Prediction League

Print

http://macedonianfootball.com/index.php?option=com_user&view=registerMacedonianFootball presents you the Prediction LeagueMacedonianFootball presents you the Prediction League

Prediction League is back on MacedonianFootball.com!

Everyone can participate in the prediction league. All you need is to be registered (free) and logged in with your username and password. Create an account if you don't have one already.

Типувајте конечен резултат на секој натпревар од првата лига. За погоден точен резултат се добиваат 7 поени. За погоден тип и разликата со која тимот на кој е типувано победил, се добиваат 5 поени. За погоден нерешен тип, но не и точен резултат, се добиваат 4 поени. За погоден победник, но не со точен резултат се добиваат 3 поени, а 1 поен се добива дури и ако целосно го погрешите резултатот, победникот (еден вид на награда за редовните учесници во играта).

За играта треба да се регистрирате (бесплатно) и да бидете логирани во нашиот систем. Ако претходно се имате регистрирано новата игра од вас ќе побара само да потврдите дека сакате да учествувате.

Rules | Prediction Entry | Ranking

Addthis

blog comments powered by Disqus